Wie ben ik nou weer dan…

Welkom op Leren met Nina.

Mijn naam is Nina JW van Veen, ik ben 16 jaar oud en zit momenteel in de vijfde klas van het vwo. Ik schrijf fantasy boeken, doe aan fotografie, ben geobsedeerd met de solarboot, naar Duitsland geweest voor het klimaat en ik doe aan dansen.

Voor fotografie heb ik een website en voor mijn boeken ook.

Nina JW van Veen is geboren in 2006, in Oosterwolde (Friesland).  Op elfjarige leeftijd begon ze met schrijven van verhalen. En op twaalfjarige leeftijd kwam haar debuut Het Rijk van de Sneeuwpanter uit bij uitgeverij Boekscout Yo. In 2021 kwam het eerste deel van haar beoogde serie uit: Vosata I Het Kind van het Licht. Ze is nu druk aan het schrijven aan deel twee en drie. Deel twee Vosata II De Mythische Families is nu naar de proeflezers.

Dus dat 🙂

Ik met mijn tweede boek Vosata I

Ik beheer deze site en gebruik het om mijn samenvattingen op te zetten, want ik maak vaak samenvattingen voor toetsen. Tegenwoordig noem ik ze geen samenvattingen meer, want het is niet per se korter dan in het boek staat. Ik noem het een lsv, een leerstofverslag, omdat ik eigenlijk de leerstof die nodig is voor de toets overzichtelijk in tabellen en alinea’s neerzet.