Wie ben ik nou weer dan…

Welkom op Leren met Nina.

Mijn naam is Nina JW van Veen, ik ben 15 jaar oud en zit momenteel in de vierde klas van het vwo. Ik schrijf fantasy boeken en ik heb er ook al twee uitgegeven…

Nina JW van Veen is geboren in 2006, in Oosterwolde (Friesland).  Op elfjarige leeftijd begon ze met schrijven van verhalen. En op twaalfjarige leeftijd kwam haar debuut Het Rijk van de Sneeuwpanter uit bij uitgeverij Boekscout Yo. In 2021 kwam het eerste deel van haar beoogde serie uit: Vosata I Het Kind van het Licht. Ze is nu druk aan het schrijven aan deel twee en drie.

Naast boeken schrijven, schrijft en filmt ze boekrecensies voor op haar Youtubekanaal. Vaak draaien deze video’s om boeken van Nederlandse bodem.

Dus dat 🙂

Ik met mijn tweede boek Vosata I

Ik beheer deze site en gebruik het om mijn samenvattingen op te zetten, want ik maak vaak samenvattingen voor toetsen. Tegenwoordig noem ik ze geen samenvattingen meer, want het is niet per se korter dan in het boek staat. Ik noem het een lsv, een leerstofverslag, omdat ik eigenlijk de leerstof die nodig is voor de toets overzichtelijk in tabellen en alinea’s neerzet.

Voor vakken waar je begrippen of vocabulair moet leren, maak ik vaak Quizlets. Vind mijn account door op de ‘Quizlet”-knop rechts bovenin te klikken.